Spring naar inhoud

Skidôme ZeBra Cup met Freestyle clinics en Jamsessie!

Flyer-front

Flyer-back

Klik op de link hieronder voor meer info!

Doe mee aan het tweedaags freestyle evenement bij Skidôme Terneuzen in Zeeland op 8 september en Skidôme Rucphen in Brabant op 22 september. Geef je op voor een freestyle clinic of strijd voor de superprijs door aan de jamsessie in Zeeland én Brabant mee te doen!
Freestyle Clinics Heb jij de basis van snowboarden of skiën onder de knie en wil je leren freestylen? Of ben jij al een gevorderde freestyler en wil je je skills bijschaven bij onze pro’s? Geef je dan op voor een clinic freestyle snowboarden of skiën.
Jamsessie Scoor punten per trick tijdens de Jamsessie op big air en/of rail. Met je verdiende punten kies je zelf een van de vette prijzen uit de Tricks For Stuff Shop! Iedereen uit elke categorie gaat met punten en dus ook met een prijs naar huis! Er komt ook een special shoot en DJ in het funpark!
ZeBra Cup Superprijs Deelnemers aan allebei de jamsessies van de ZeBra Cup in Terneuzen én Rucphen doen automatisch mee aan de loting voor de ZeBra Cup superprijs. Trekking op 22 september om 17.30 uur in Skidôme Rucphen.

Programma Het programma voor Terneuzen en Rucphen is identiek aan elkaar. Zondag 8 september Terneuzen en zondag 22 september in Rucphen

12.00 – 12.45 uur Inschrijven en aanmelden Clinics
13.00 – 14.30 uur Freestyle Ski & Snowboard Clinics
14.00 – 15.00 uur Inschrijven en aanmelden Jamsessie
15.00 – 16.00 uur Jamsessie t/m 13 jaar + dames
16.00 – 17.00 uur Jamsessie vanaf 14 jaar + ski
22 september Rucphen
17.30 uur Loting FLOW Superprijs in Skidôme Rucphen!

Inschrijven Je betaalt voor de freestyle clinic € 15,00. Ook de jamsessie kost € 15,00. Dit is inclusief baantoegang maar exclusief borg, materiaal- en kledinghuur. Skidôme pashouders ontvangen op de clinic en jamsessie € 5,00 korting.
Meedoen kan door het inschrijfformulier in te vullen
Sponsors ZeBra Cup FLOW, MOVEMENT the freeski company, POW, NXTZ, AMPLIFY, Poederbaas, Snow and Event service, IceKart Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, SNWFRND, SDT Boardteam en FreeStyle Sport.